NadrzÄdnym celem dziaĹalnoĹci RzeĹşni Drobiu Konkol w NiestÄpowie jest speĹnianie wszystkich potrzeb i oczekiwaĹ klientĂłw poprzez wysokÄ jakoĹÄ ĹwieĹźego miÄsa drobiowego oraz zapewnienie jego bezpieczeĹstwa pod wzglÄdem jakoĹci zdrowotnej.
W produkcji naszego miÄsa nie stosujemy dodatkĂłw chemicznych, polepszaczy smaku ani konserwantĂłw.
Wymagania prawne wraz ze ĹwiadomoĹciÄ moĹźliwoĹci powstania zagroĹźeĹ wynikajÄ cych ze specyfikacji procesu technologicznego jakim jest produkcja miÄsa drobiowego oraz wysokie wymagania klienta skĹoniĹy nas do opracowania i wdroĹźenia systemu HACCP, zapewniajÄ cego bezpieczeĹstwo jakoĹci zdrowotnej produktĂłw, podniesienie atrakcyjnoĹci konsumenckiej oraz staĹej, powtarzalnej jakoĹci produktu.
Nasze wieloletnie doĹwiadczenie w branĹźy, nieustanny rozwĂłj i moĹźliwoĹci produkcyjne sprawiajÄ , Ĺźe poszerzamy sieÄ klientĂłw otwierajÄ c siÄ na nowe warunki wspĂłĹpracy.