Polski Niemiecki

|

FIRMA
OFERTA
KARIERA
KONTAKT

Choose Demos

Default
Launch
Default
Social Network
Launch
Social Network
Business
Launch
Business
Agency
Launch
Agency
Fitness
Launch
Fitness
Fashion
Launch
Fashion
TV Shows
Launch
TV Shows
Portfolio
Launch
Portfolio
F.A.Q.
Launch
F.A.Q.
About Us
Launch
About Us
Gallery
Launch
Gallery
Services
Launch
Services
Contact
Launch
Contact
Intro
Launch
Intro
Article
Launch
Article
Search
Launch
Search
Profile
Launch
Profile
Group
Launch
Group
Inbox
Launch
Inbox
Members Grid Canvas List
Launch
Members Grid Canvas List
Members Grid List
Launch
Members Grid List
Members Table List
Launch
Members Table List
Connections
Launch
Connections
Edit Profile
Launch
Edit Profile
Forum Index
Launch
Forum Index
Categories
Launch
Categories
Topics List
Launch
Topics List
Topic
Launch
Topic
New Topic
Launch
New Topic
Profile
Launch
Profile
Search
Launch
Search
Statistics
Launch
Statistics
User List
Launch
User List
Deep-Purple
Launch
Deep-Purple
Orange
Launch
Orange
Indigo
Launch
Indigo
Green
Launch
Green
Purple
Launch
Purple
Brown
Launch
Brown
Black
Launch
Black

POLITYKA JAKOŚCI

Polityka jakości

 

Nadrzędnym celem działalności Rzeźni Drobiu Jerzy Konkol w Niestępowie jest spełnianie wszystkich potrzeb i oczekiwań klientów poprzez wysoką jakość świeżego mięsa drobiowego oraz zapewnienie jego bezpieczeństwa pod względem jakości zdrowotnej.

W produkcji naszego mięsa nie stosujemy dodatków chemicznych, polepszaczy smaku ani konserwantów.

Wymagania prawne wraz ze świadomością możliwości powstania zagrożeń wynikających ze specyfikacji procesu technologicznego jakim jest produkcja mięsa drobiowego oraz wysokie wymagania klienta skłoniły nas do opracowania i wdrożenia systemu HACCP, zapewniającego bezpieczeństwo jakości zdrowotnej produktów, podniesienie atrakcyjności konsumenckiej oraz stałej, powtarzalnej jakości produktu.

Nasze wieloletnie doświadczenie w branży, nieustanny rozwój i możliwości produkcyjne sprawiają, że poszerzamy sieć klientów otwierając się na nowe warunki współpracy.

 

Menu